soul.jpg

Sjælsaura

​Der er mange store spørgsmål knyttet til ordet Sjæl!

Jeg ser sjælen som det enkle og unikke udtryk for altings energi i den store helhed. Sjælen er den eneste del af vores energi (aura), der altid er den samme, og den er vores røde tråd.

Hvis du søger efter en større mening med dit liv, så er en sjælsaura-tegning vejen for dig. Det er et unikt værktøj, som du ikke får andre steder, og som giver dig et klart indblik i din historie, set og fortolket på en helt ny måde.

Hvad er Sjælsauraen:

 Alle sjæle består af et antal af energier, som udgør en specifik sammensætning eller billede.

​Jeg tegner din sjælsaura, som er din sjæls energier, der er uforanderlige. Den vil være den samme, uanset om jeg tegnede den i dag eller om mange år, fordi den ikke forandrer sig som resten af vores aura, der er i konstant bevægelse.

​At kende sin sjæl er at kende sin vej og sit inderste. En tegning af din sjælsaura er også mødet med dine helt specielle evner og opgaver. Der hvor du har dine dybeste potentialer, og hvor du føler dig allermest hjemme.

​Jeg ser på dig som en helhed og i det helt store perspektiv og skaber sammenhæng mellem dit nuværende liv og dine tidligere liv.

​Uanset om man tror på "skæbnen", på tidligere liv eller noget andet, så kan processen gennem et sjælsaura-forløb give et stort skub til at forstå, hvor og hvordan man bruger sit liv bedst og finder ro. Det er i processen mellem min tolkning og dig som lytter, at arbejdet med dig selv foregår. Det er ligesom at være på en rejse, hvor der er nye opdagelser hele tiden. Det er ordene og genkendelsen, der gør arbejdet. ”Ordet på bordet” - at blive bevidst. Det giver et stort selvværd og tillid til, at du som menneske er unik og samtidig forbundet med alt, og at du er helt igennem rigtig. Det er begyndelsen på en rejse, som vil vare ved resten af livet.

 

Hvordan

IMG_2103 (2)_edited_edited.jpg

Arbejdet med Sjæslauraen

Arbejdet med sjælsauraen er et meget individuelt forløb. Men ens for alle er, at vi starter med at se på dig i det helt store perspektiv. Hvem er du, og hvad er du. Så kommer selve tegningen og tolkningen, og til sidst en sammenfatning. Alle forløb er bestemt af, hvad dine spørgsmål er, og hvor dybt vi kommer til at arbejde.

Der er 4 mulige forløb, som alle kan kombineres. Det op til dig, hvor dybt du vil gå

Billede af Vicky Sim

"Sjælen - ligth" & "Sjælen Kort"

”Sjælen Light”'

 "Sjælen Light" – er et 4 timers forløb. Det er en mulighed for at få et kendskab til hvad man har med i rygsækken, og hvilke grundlæggende temaer ens sjæl har. Det er en god måde at starte på, hvis man er nysgerrig, men ikke helt ved om det lige det, man ønsker. Det er også et godt tilbud, hvis man kunne tænke sig at kende sit barn/sine børn bedre. At kende sine børns sjæl er med til at støtte dem bedst muligt i deres udvikling. Man kan undgå en del ved at kende deres styrker og muligheder og dermed se dem tydeligere. 

"Sjælen kort "

Den anden mulighed i de korte forløb er et dagsforløb som giver dig mulighed for at bruge en dag, hvor du kommer meget tættere på dig selv. Jeg tegner din sjæl, og vi gennemgår kort dine energier, hovedtemaer og laver en lille kort opsummering. Den går lidt dybere end ”sjælen light” og varer 6 timer.

b896cbe2ddf9484a03c2520a83a61c10.jpg

" Den Røde Tråd"

Er et dybdegående forløb på 5 sessioner. Det er vejen til at forstå dig selv og dit egentlige potentiale. I forløbet indgår en fuld tydning af din sjælsaura og dit liv her og nu, et kort overblik over, hvilke temaer der er gennemgående i dine liv, det store overblik over hvem du er, og hvor du hører hjemme i den store helhed. Vi ser også kort på, hvilke tidligere liv du har haft. Det er en fantastisk gave til at se dig selv og få større selvværd og glæde.

Billede af Suzanne D. Williams

Den fulde historie

Her tager vi fat på et endnu dybere plan, det er et forløb på 7 sessioner. Og det er en dybde tolking af din sjæl og alle dine ptentialer, samt det store blik på hvad dine liv har bragt med sig og hvad du kan bruge den erindring til i dette liv.
Det er hele vejen rundt om dig.