top of page
Søg
  • Forfatters billedekirsten-brun

Kære alle

Jeg har tænkt længe over hvad mit første blogindlæg skulle indehold. Har med tiden skrevet flere – men aldrig rigtig kommet ud med dem. Men nu er det tid.

Jeg har tænkt mig at bruge bloggen til at åben en dør til mit univers – som på mange måder er fyldt af oplevelser som ikke altid er de samme, som andre oplever. Men som fylder min verden og hele mit væsen.

Det er måske helt forkert at skrive mit univers – for det er jo vores univers. Denne store enorme helhed, som er os. Og, ikke bare os men alt hvad der findes i jordens univers. Som vi engang imellem har svært ved at se, fordi vi fokuserer i vores meget nære verden. Der hvor vi føler at vores liv leves. Hvilket det også gør, men der er bare så meget mere. Som påvirker vores liv og vores dagligdag, men som er usynligt, eller ubevist i vores liv. Det er der hvor vi ikke kan bruge tanken eller analysen. Men der hvor vi kun kan rumme og opleve, ikke at vi at der er en mangel på deltagelse, men det er et helt andet perspektiv og en anden måde at opfatte på. Det er det univers min blog kommer til at handle om – om småt og stort i oplevelsen af livet, set med et andet perspektiv med intuitionen, kærligheden det åbne hjerte og ikke mindst bevidstheden.

Og nu sidder jeg så her på mit ”sweet - spot”, som jeg gør lige nu, og lytter til bølgerne, som altid føre mig til bage til Moderen, til vores allerførste skabelse, til vores fælles oprindelse. Den som vi ikke kan komme uden om selv om har prøvet at fjerne os i tusinder af år. Og som vi må tage alvorligt, og som vi må dykke ned i for at overleve.

Når jeg er her på Kreta – forbindes jeg altid med roden i livets store træ. Her ophører tid totalt. Jeg er hvad jeg har været, og hvad jeg er på sammen tid i et. Jeg vender tilbage til den røde tråd som er min sjæls evighed. Og jeg følger mit hjerte, og kommer på rejser ud i universet og tilbage i vores tid. Til livet rod.For mig der alt meget snak om vores eget ansvar og alt for lidt forståelse for at vi ikke kommer videre uden at åbne vores bevidsthed og følge den. Vi udvikler os kun via vores bevidsthed, ved at blive total nærværende i oplevelsen, er det eneste der kan få os til at skabe en anden tankegang, og følge jordens rytme, og dele det fælles ansvar, som er det eneste der findes.

Den røde tråd i livet – er en fælles men samtidig individuel forståelse og forbindelse,

af os – du & jeg, og alt de andre og andet vi deler livet med. Den røde tråd er tryghed, kærlighed, livsnydelse, rummelighed, skabelse og ro.

Det er billeder og oplevelser, fra den røde tråd – som jeg gerne vil dele med jer her på bloggen.

Håber I vil finde det interessant og levende.

Namaste

Kirsten#kirstenbrun #denrødetråd #soulspirirtuel

116 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page