top of page
IMG_0191.JPG

Om Mig

Jeg har altid arbejdet på at forstå det menneskelige udtryk, og hvad det er, der gør, at vi er som vi er. Jeg har altid set på mennesker og forsøgt at forstå, hvad det er, som gør hver af os unikke og alligevel ens.

Jeg opfatter verden som en helhed. Alt er ét.


Derfor arbejder jeg ud fra, at vi alle er berettiget til at være her, og intet kan undværes.

Jeg er et menneske, som er skabt med en evne til at se energi og fortolke og formidle det, som jeg oplever. Mine evner er ikke kun at ”se”, men også at modtage og genfortælle det, som jeg oplever. Jeg oplever alt via min intuition. Jeg har en dyb erindring om, hvem jeg har været i tidligere liv og kan følge andres livserindringer. Jeg ser alt i dynamik med hinanden, os, naturen og universet. Jeg er altid i kontakt med det, de fleste opfatter som den åndelige verden, men som for mig slet og ret er verden og ikke en anden dimension, men livet som helhed.  Vi er meget mere forbundet, end vi går rundt og tror.

Min største evne er at se dig, verden, tid og sted i et større perspektiv, et perspektiv som ikke er begrænset af vores opfattelse af eller fokus på en bestemt virkelighed.

Jeg har altid været bevidst om, at jeg var ”anderledes” og så verden på en anden måde end de fleste. Jeg har aldrig opfattet det som noget specielt. Jeg er bare den, jeg er og kan det, jeg kan. Ligesom der er andre, som har unikke evner inden for andre områder.

Jeg startede med at heale da jeg var 1 ½ år gammel. Ikke sådan efter et system, men pr. intuition og hukommelse. Jeg havde mange ældre og syge mennesker i min familie, så der var nok at øve sig på. Jeg brugte meditation som et bevidst redskab for første gang, da jeg var 11 år, og har ”set” ind i mennesker og fortalt, hvad jeg så, siden jeg var meget lille. Ikke altid som et bevidst budskab, men som en historie, en fortælling, som blev genkendt. Så det har aldrig været mærkeligt for mig, og ofte har det undret mig, at ikke alle kunne det samme.

Jeg har levet et liv med mange oplevelser, som alle har gjort mig klogere.

Jeg er et åndeligt troende menneske.

Jeg er som menneske både stærk og følsom og kan virke både fjern, kritisk, fokuseret og kærlig. Jeg er dog oftest bare i gang med at holde styr på mine to verdener.

Jeg lever i nuet. Ikke at jeg ikke reflekterer over fortiden og bliver utålmodig på fremtiden, men alt eksisterer jo også kun i nuet. Her og nu er for mig den eneste måde, jeg kan leve på, da livet jo er her og nu, og ikke om lidt eller i går.

Jeg er en fortæller af hjertet og er bedst ”live”, når jeg kan filosofere over livet.

Jeg er skabende og en idemager, men ikke altid god til at få det hele sat på plads, men det kommer altid med tiden.

Jeg er en livsnyder med et barnligt sind og håber det bedste for alle.

Jeg har levet mange år med alvorlig sygdom. Det har vist mig, hvad menneskelig smerte er.

Jeg har levet på godt og ondt. Oplevet den helt store lykke, men også den helt store sorg. Jeg har elsket og elsker og er elsket. Jeg er et menneske.


Det blev til en masse jeg‘er. Det er altid svært at fortælle om, hvem man er, og hvad man kan. Mest af alt er taknemmelighed, ydmyghed og kærlighed mine leveregler.

Jeg er født 2 april 1961, er gift og har en god familie.

Jeg har boet i Grækenland og været græsk gift. Haft egen restaurant med 29 ansatte. Været konkurrencerytter. Studeret i Danmark, Grækenland og

England. Arbejdet/arbejder inden for museumsverdenen, både inden for historie og kunst.

"Jeg forventer intet. Frygter ikke noget. Jeg er fri." Nikos Kazantzakis
Om mig: About
IMG_0906.JPG

Mit liv i Uddanelser

Mit liv i Uddannelser
Jeg har flere uddannelser bag mig.
En 7-års naturlægeuddannelse fra Grækenland, Hippokrates skolen, med hovedvægt på urtemedicin.
En 5-års Master of Healing inden for healing, anatomi og fysiologi, kost og homøopati/urtemedicin, energimedicin og energi, selvudvikling, bevidsthedsudvikling og spirituel udvikling fra College of Alternative Medicin College of Healing.
En magistergrad i historie og informationsvidenskab (biblioteksvæsenet) fra Københavns Universitet.
En Master of Research in Psychology fra University of Westminster.
Er certificeret og har diplomuddannelser inden for: Meditation, Feng Shui, akupunktur og akupressur, energimedicin og kost, energi og farver, Bach´s blomstermedicin, krystaller.
Jeg har desuden flere års erfaring i klientarbejde, foredrag og undervisning. Jeg har udviklet egne systemer og uddannelser inden for healing, intuitiv spirituel udvikling og terapi, som alle er certificeret i England.

Om mig: Hours
bottom of page