top of page
a7d9c730d7ce40053cdf3c84a83abc5d--budda-

Intuitiv Guidning

At se dine muligheder og potentialer og sætte perspektiv på din vej i livet.
To mulige måder: med eller uden kortlæsning.


Seeren - En intuitiv samtale 


En intuitiv samtale er et fantastisk redskab, hvis du mangler svar i dit liv. Det kan være alt muligt - både det meget nære, men også de helt store spørgsmål i livet. 

En Seer er ikke helt det samme som en clairvoyant. En Seer er et menneske, som bruger sin intuition og sin opfattelse eller fornemmelse af, hvad der rører sig i et andet menneske. Der er nødvendigvis ikke tale om en kommunikation med afdøde eller guider. Det kan være tilfældet, men det er altid et indblik i dit liv her og nu og din fortid og fremtid.

Jeg arbejder altid i dialog, da det vigtigste for mig er, at du får svar på dine specifikke spørgsmål, og at svarene giver mening for dig. Det er jo dit liv, og det du tumler med, som er vigtigt her. Jeg ser hele dig, og alt hvad du omgiver dig med. Og mit vigtigste mål er, at du føler dig tryg og går hjem med svar og en følelse af at være set, rummet og forstået.

Hvad kortene siger

Kortene er et godt redskab til på en enkel og nem måde at synliggøre dit liv her og nu, dit år, enkelte temaer og hvad du indeholder på et dybere plan. Det er ikke kortene, som giver svarene, men de er et billede af dig.

Kortene kan tolkes på mange måder. Oplægget er helt og aldeles en visuel fremstilling af, hvad der er på din vej.

“Whatever opens us is not as important as what it opens.” Mark Nepo
Intuitiv Guidning: Service

Hvordan

"Spørgsmål om livet"

IMG_0225.JPG

En session med Seeren kan give svar på næsten alle de spørgsmål du må have. 
Det kan være alle former for spørgsmål. Det giver klarhed og overblik.
Der er intet der er for småt, og intet der er for stort. 
Det du får med dig, kan du bruge som guidelines i dit liv.

"Kortene fortæller"

SESL3270.jpg

Et kortoplæg skaber et visuelt billede af et spørgsmål. Det er godt, hvis det er mere komplekse spørgsmål eller et større overblik over en situation.

Det er faktisk en god ide at lægge et oplæg for en ny situation i livet. Jeg lægger også årsoplæg, fødselsdags- og bryllupsoplæg, ny bolig eller nyt job oplæg. Der er mange muligheder. Jeg bruger for det meste Steven D. Farmers Earth Magic Cards. Men kan også bruge andre.

Intuitiv Guidning: Portfolio
bottom of page