top of page
blandet 127.jpg

Healing

Energi-medicin I praksis: helhed, flow og styrke.

Hvad er healing?

Healing er en urgammel behandling, som har mange udtryksformer og teorier - men med ét fælles formål: at skabe helhed og afbalancering i energierne.

Healing er en grundliggende behandlingsform, som ændrer energien i kroppen, så den flyder nemmere, anderledes, mere konkret, tydeligere og mere kraftfuldt. Det er ikke så mystisk. Det er ikke meget anderledes end mange andre former for behandling. Specielt ikke hvis healingen er målrettet og systematisk. At optimere energi er healingens egentlige formål, og healing kan modsat mange andre behandlingsformer arbejde på mange niveauer. Da alt hænger sammen, kan man via healingen komme langt dybere, eftersom der arbejdes på alle niveauer på en gang.

Alto Mayo-healingen tager udgangspunkt i helhed og arbejder på 5 niveauer, som er:

  • Fysisk,

  • Følelsesmæssigt,

  • Mentalt,

  • Erindringsmæssigt 

  • Sjæleligt


Ideen!

Ideen bag Alto Mayo opstod, da jeg manglede et basalt værktøj til at nå dybt og være grundig nok til at kunne gøre en væsentlig ændring med en behandling. Derfor startede jeg med at udvikle mit eget system, hvor målrettethed, systematik og sammenhæng er de vigtigste begreber. Afsættet for min måde at arbejde med healing på er en solid viden om de gamle teorier om energiarbejde og energiopfattelser, især det kinesiske I Chi-system og det indiske Prana-system. Samt mange naturfolks systemer og de gamle europæiske systemer, bedst kendt fra bl.a. de keltiske områder. Samt en grundig uddannelse inden for flere healingsystemer. 

Jeg bruger både mine øjne, mine hænder og min egen krop til at registrere, hvordan energien arbejder i den enkelte. At være totalt til stede ved briksen er det vigtigste redskab - at føle energien, at være dybdegående i balanceringen af energierne. Men også at blive guidet af energierne og forbinde dig med alt er redskabet, som den universelle kærlighed giver, og som er Altet. 


Alt er energi!

Alt, hvad der har en form, har en energi, og al energi er forbundet i systemer og mønstre. Ved at gå ind og arbejde med disse systemer og mønstre skaber man den ultimative balance i den fysiske, psykiske og sjælelige væren.

Alto Mayo-healingen kan bruges i mange sammenhænge og afhjælpe rigtig mange symptomer - fysiske som psykiske - og give et større velvære og bedre livskvalitet for den enkelte. Den kan ikke kun bruges, hvis der er et fysisk eller mentalt problem, men også som et godt redskab til en generel optimering af ens energier.

Alto Mayo-healingsystemet blev skabt som en Masterdiploma opgave, ved The College of Healing i England. Den blev færdig i 1996 og har været et vigtigt redskab for mig siden. Jeg har haft over 2.000 klienter og undervist i systemet siden 1997. 

“There is a crack… in everything. That’s how the light gets in.” — Leonard Cohen
Healing: Services
Open%20Hands_edited.jpg

Hvordan

Healing: Portfolio
Lotus blomst

Alto Mayo - af balancerigen

En enkelt vej til healing.

Af balancering: en anderledes healing


En afbalancering af alle dine energier : er et unikt healingsredskab, som er grundstenen i hele Alto Mayo systemet.

Det kan erstatte mange af de mere traditionelle helinger på briksen.

Healing foregår på den måde at vi har en samtale om hvad dine problemstillinger er og til sidst afbalancer jeg dine energier, men en enkelt men meget effektiv metode. Du sidder under hele sessionen.

Når afbalanceringen er afsluttet, har vi en opfyldende samtale.

Det tager en times tid.

Flydende boble

Den healende samtale.

Terapeutisk healing

 ”Den healende samtale" -  foregår ved, at du ringer til mig og jeg gennemgår din krop for derefter at give en fuldstændig afbalancering af dine energier. Behandlingen forsætter i flere dage og uger efter vores aftale og følges op af en samtale og en finjustering ca. en måned efter vores første samtale. Denne behandling er fantastisk, hvis det er en helheds justering af dine energier. og ikke en direkte intensiverer behandling af et specifikt problemer. Samtalen teger en time.

Mælkebøtte faldskærm Seed

Healing som abonnement

Featured Showcase

 Er en mulighed for at skabe et flow af koncentreret healing i sin dagligdag.

Som mange af jer ved fungerer fjernhealingen – det jeg også har kaldet boblerne. Og jeg ved at et koncentreret forløb over et stykke tid, kan gøre mirakler.

Så derfor har jeg udtænkt et abonnement – som giver jer en mulighed for at få både en generel healing hverdag og samtidig at kunne få en specifik healing på et område, som I har behov for at få healet.

Du/I  får:

1.

En generel healing hver morgen kl 6 – den er rettet mod alle som er i gruppen. Her tager jeg fat i jer og jeres dags dato tilstand, som jeg oplever den. Samt de evt. mere langvarige tilstande vi arbejder med.

Du behøver ikke være vågnen eller være koncentreret om morgen. Det virker under alle omstændigheder.

2.

Hver aften kl 17 og kl 20 healer jeg specifikt.

Her kan du bede om en specifik healing. Bare send mig en 👍🏼op på mobilen og det specifikke område du ønsker healet. Så sætter jeg ind der. Her vil det være en god ide at sidde ned og være koncentreret. Det tager ca. 10 -15 minutter.

3.

Hvis der er et andet tidpunkt på dagen du ønsker healing. Så kan vi aftale det.

Og hvis du en dag har ekstra brug for healing. Så kan du sende en sms – så får du en 👍🏼 når jeg healer.


Healing kan bruges aktivt på mange områder.

Og når den gives koncentreret over længer tid løser den rigtig mange problematikker.

Den virker på både akutte og kroniske sygdomme. Den virker på alle psykiske lidelser. På angst, stress, tanke mylder og dårlig selvtillid. Det virker på dit mentale og fysiske jeg, men det virker også på din måde at tænke på dig selv og din omverden.

Når en healing gives over en længere koncentreret tid, kan den forløse rigtig mange ubalancer. Healing er at skabe balance i den energi du består af. I alt fra dine celler til dine tanker til din sjæl. Og balancen opnås bedst ved en koncerter og nogle gange vedvarende påvirkning.

Det er det jeg gerne vil bidrage til ved denne form af abonnement – hvor det er nemt og det virker uanset om du er med eller ej, og hvor travlt du har eller om du husker det.


Praktik:

Det funger sådan at du/I betaler et fast beløb om måneden. Og så er der fri adgang til alt. Det er enkelte – og hvis man ikke betaler ophører ordningen.

Du sms’er bare på 29230425

bottom of page