top of page
IMG_1111_edited.jpg

Dem der er gået bort

Afdødekontakt på en anden måde.

Afdødekontakt på en anden måde.
Dem der er gået bort er samtaler med de afdøde. Det er en måde at få sagt de ting, man ikke fik sagt, eller sige de ting, man bare gerne vil sige. Det går begge veje, og jeg oplever altid, at der er en kontakt.
I min optik er det ikke mystisk at tale med de døde. For de er lige så levende som du og jeg. Bare i en anden form. Og de har lige så mange spørgsmål, som du har. Og mangler lige så mange svar. De fleste vil dog bare gerne sige, at de har det godt, og at der er liv, og på en hel anden måde end vi tror. Så hvis du gerne vil have kontakt til en du har mistet, så er dette en oplagt mulighed. Ofte kommer de afdøde før du kommer, ellers kommer de ind sammen med dig.
Vi er alle - døde som levende - tilstede på jorden. Det kommer kun an på form. Døden er en ny fødsel, og fødslen er døden. Alt er en cyklus. Der er mere mellem himmel og jord, og der er større sammenhæng, end vi ser.
At få kontakt til sine afdøde kan og vil forløse mange ting i livet. For mig er det et helt konkret redskab til at bearbejde både sorg og tab, men også vrede, skuffelse og traumer. Det giver en større forståelse for hvorfor, hvordan og på hvilken måde dit liv blev som det blev.

For life and death are one, even as the river and the sea are one. Khalil Gibran
"Dem Der Er Gået Bort": About

Hvordan

black-and-white-flower-photography-pink-

”Sorgen og dens væsen”

Er et forløb over 3-8 gange, hvor vi arbejder med sorgen og tabet af et menneske. Det vil give dig svar, og du vil kunne få ro i forhold til de spørgsmål, som du arbejder med ved tabet af et menneske.

solsikke.jpg

”Det enkle spørgsmål”

Er en session, hvor vi kontakter en specifik afdød, og du kan få klaring over enkelte spørgsmål. 

"Dem Der Er Gået Bort": Portfolio
bottom of page