top of page
MGEF4129.JPG

"Dem Der Boede Her Før"

Det sidder i væggene

Alle steder, hvor vi bor, er der rester af den energi, som vores huse er bygget på. Selv i helt nybyggede huse vil der kunne findes energi i forhold til jorden det er bygget på og det, som lå her før. Det sidder alt sammen i erindringen. Man kan sige, det sidder i væggene.
Der behøver ikke være tale om drastiske begivenheder. Det kan være helt almindelige dagligdags oplevelser. Det behøver heller ikke være spøgelser, eller at der er nogle som opholder sig i dit hus. Det kan være hele historier, som har udspillet sig lige på det sted du bor, og som stadig forstyrrer. Det er måske ikke alle, der kan mærke det, men det betyder ikke, at det ikke er der. Det er et spørgsmål om energisammensætning.
Det kan give uro i dit hjem og skabe en stemning, som for dig ikke er hensigtsmæssig. Det kan være yderst generende, men det kan også bare være en mudren i energien.
At få renset eller skabt ro i energien kan være en virkelig god måde at skabe en balance i din og din families hverdag.
Det behøver ikke være mystisk eller mærkeligt, men al den energi vi lever i, er en del af det, der påvirker os.
Det betyder ikke, at der er noget ondt, der vil dig noget. Det er oftest bare en historie, der skal fortælles og forstås. Det kan også være, at din energi ikke helt passer med husets energi eller erindring.
Føler du, at der er noget, der ikke helt passer i dit hjem? Føler du en kulde i en del af dit hjem, eller er der rum eller områder, som du opfatter som tomme eller mørke, eller som du bare ikke bruger? Så vil det være en virkelig god oplevelse at få ro på energierne.
Det jeg gør er, at jeg kommer hjem til dig, og via min intuition oplever jeg helt præcis dit hjems historie. Jeg gennemgår så at sige det, som dit hjem har at fortælle.  Jeg fortæller, hvad jeg oplever og sætter ord på, hvordan du kan få ro og harmoni i dit hjem. Derefter kan det være, at der er energier, aftryk, spøgelser eller bare en helt almindelig energi omrokering, der skal foretages.
Resultatet vil påvirke både dig, din farmile, dine husdyr, men også opfattelsen af dit hus. Det vil være en hjælp til en mere rolig hverdag og give ro på livet i familien.
Hvis du skal flytte, eller der er sket ændringer i din familie eller andet, er det også en god oplevelse at få skabt ro og balance i vores tætteste omgivelser.

"Dem Der Boede Her Før": Service

Hvordan

" Det sidder i væggene"

IMG_1211.JPG

Det er et enkelt forløb – jeg kommer til dig, og jeg gennemgår dit hus. Det tager som regel mellem 2-4 timer alt efter opgaven. Hvis der er flere opgaver i dit hus, kan det komme på tale, at jeg kommer igen ca. 4 uger efter første besøg. Det er et kortere besøg på 1 times tid.

"Et kig ind af nøglehullet"

IMG_0996.JPG

Et kig ind af nøglehullet - er en mulighed hvis du ikke ønsker jeg kommer hjem til dig. Her kigger jeg på dit hus enten mens du er her, eller det kan forgå på nettet.

"Dem Der Boede Her Før": Portfolio
bottom of page